Nowy czas premiery aktualizacji Rainbow Six Siege 2.3 potwierdził następujące opóźnienie

rainbow six siege update 2

29 lipca 2020 rFirma Ubisoft potwierdziła, że ​​nowa aktualizacja Rainbow Six Siege, Y5S2.3, zostanie wydana dzisiaj, 29 lipca, o godzinie 06:20 PT / 09:20 ET / 14:20 BST, po 20 minutach przestoju. Następuje oryginalna historia.



Rainbow Six Siege Nowa aktualizacja 2.3 została opóźniona, poinformował Ubisoft zaledwie kilka minut po jej premierze. Poprawka miała zostać opublikowana dzisiaj, 28 lipca, ale nie będzie już to robić „z powodu nieprzewidzianych okoliczności”.



Ubisoft ogłosił tę wiadomość o 07:20 PT / 10:20 ET / 15:20 BST, dokładnie godzinę po tym, jak nowa aktualizacja miała zostać opublikowana na PC. Zamiast tego łatka wyląduje teraz „w późniejszym terminie”.

Jak już informowaliśmy, trzech operatorów otrzymuje premię w aktualizacji R5S2.3 . Po pierwsze, Fuze będzie teraz w stanie przenosić cztery ładunki klastrowe, w porównaniu z obecnymi trzema, co według Ubisoftu ma nadzieję, że gracze Fuze będą używać „tych zasobów bardziej agresywnie”. W międzyczasie Gridlock zobaczy, że czas rozstawienia jej żądeł traxowych zwiększy się z 13 do dziewięciu sekund, wraz z kilkoma innymi poprawkami, aby złagodzić to wzmocnienie.



Wreszcie, doskok Remah Oryxa będzie trochę bardziej przydatny, idąc naprzód: nie zużywa już ładunków doskoku, biegając przez miękkie ściany, a jego czas regeneracji z doskoku został skrócony do 0,5 sekundy, zarówno po przebiciu przez miękką ścianę, jak i po zderzeniu. z wrogiem. Jednak jego czas odnowienia szarży doskoku został wydłużony do 12 sekund (z ośmiu).

Nie wiemy jeszcze, kiedy aktualizacja pojawi się po jej opóźnieniu, ale w międzyczasie możesz sprawdzić naszą listę najlepszych operatorów Rainbow Six Siege i nasz przewodnik po Rainbow Six Siege Year 5 aby przygotować się na wydanie aktualizacji.